Wie zijn wij...

Welkom bij Schadenet Zoetermeer
Schade aan uw auto is geen pretje. Of het nu om een kras, brandplekje of grote beschadiging gaat: het liefst wilt u dat het direct opgelost wordt. Schadenet Zoetermeer neemt deze zorgen voor u uit handen. Kiest u voor ons, dan wordt uw auto opgehaald en u krijgt direct vervangend vervoer. De schade wordt vervolgens op vakkundige wijze hersteld, zodat u zo snel mogelijk uw eigen voertuig weer terug heeft. Ook het omvangrijke administratieve deel neemt Schadenet Zoetermeer voor haar rekening. Doordat wij met de meeste verzekeraars en leasebedrijven samenwerken, bent u altijd verzekerd van een snelle en accurate service.

Schadenet Zoetermeer is een zelfstandig schadeherstelbedrijf, verbonden aan de landelijke organisatie Schadenet Nederland. Schadenet staat dus altijd en overal voor u klaar!

Ontstaansgeschiedenis
Schadenet Zoetermeer is in 1980 opgericht en door in 1988 door de huidige directie overgenomen. Een stormachtige ontwikkeling in de techniek en bedrijfsvoering heeft ons doen besluiten ons bedrijf aan te sluiten bij de Schadenet BV.

Een keten van vele onafhankelijke schadeherstelbedrijven die te samen een landelijk dekkend netwerk vormen.  Alle vestigingen van Schadenet - dus ook Zoetermeer - zijn gecertificeerd conform ISO:9001, ISO:14001, Erkend Duurzaam en Duurzaam Repareren.

Locatie vestiging / bereikbaarheid vestiging
Ons bedrijf is gevestigd in Benthuizen, een klein dorp naast Zoetermeer en erg goed bereikbaar van en naar de grote steden. Ons bedrijf is centraal gelegen tussen Rotterdam, Den Haag en Amsterdam met de steden Leiden en Zoetermeer direct  in de nabijheid.

Tevredenheid klanten
Ons bedrijf doet er alles aan om de klant tevreden te stellen. Als een auto met een schade, klein of groot, bij ons binnenkomt gaat onze machine draaien. Halen van de auto, organiseren van vervangend vervoer, de schade herstellen en het na traject: het afleveren van een perfect gerepareerde auto. Een positief verraste klant is ons streven in alle facetten. 

Quotes
Mevrouw Van der Heijden uit Zoetermeer:
“Verbluffend die snelheid van herstellen en helemaal tiptop weer bij mij thuis afgeleverd.”

Mijnheer Van Zomeren uit Pijnacker:
“Ik kreeg mijn wagen weer als nieuw terug”.

Mijnheer Van Beveren uit Zoetermeer:
“Mijn auto zat goed in de kreukels en daar zie ik nu helemaal niets meer van, knap stukje werk van deze jongens”.

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak